2009-02-16

Natural Lover! Part 1

the water splash
Shooting Date:15/02/09. ISO 400 55mm f/8 1/200sec
My friend trow the stone to the water with correct technique to make this stone sliding on the water surface. when the stone hit the water I click the shutter, its easy right?
green water
Shooting Date:15/02/09. ISO 400 18mm f/8 1/250sec
Don't know what to shoot
jumper
Shooting Date:15/02/09. ISO 400 18mm f/13 1/200sec

JUMPER! shoot this picture from low angle with flash. So tied to make this scene done..
unknow flaying objectShooting Date:15/02/09. ISO 400 18mm f/3.5 1/15sec
Guess what is a object on the sky? is that UFO? well thinking again, NO "lah" that is a kite..

4 comments:

meen rahman said...

whoa!
cun seyh!
semua gmba tu area penang ka??
smart2 (:

Niza_CrazEE said...

i'm dying in love again with the ur pics...
espceally the 1st one...

super good impact of the splash...
i love it!

Miss Nora89 said...

pix ke 4 d QB!!!
waaaa rindu QB.
sumpah smart gler pic hg.
esp no 1!
bravo2!!!

Kimy said...

to meen rahman = thanks, hehe yup semua pic tu kat penang. aku photoshoot kawasan teluk bayu, teluk kumbar.

to Niza_CrazEE = thanks, pic1 memang susah nak menjadi itu pun dah shoot keberapa baru jadi so total untuk scene ni saja aku pn dah tak igt tapi memang banyak.

to Miss Nora89 = thanks, yup kat QB hehe time tu bosan x taw nak buat apa time lepak so shoot jelah apa yang nampak. hehe

(^^)

Post a Comment