2009-05-22

FlickrJunk Dream Gurlz

Language: Malay
FlickrJunk akan menganjurkan sesi photography percuma kepada anda terutama gadis di luar sana. Tujuan utama aktiviti ini dijalankan adalah untuk membina Portfolio peribadi kepada peserta. Kepada gadis remaja di luar sana yang inginkan kerjaya modeling sebagai kerjaya utama atau sampingan, jadi anda boleh mulakannya di sini. Setiap peserta akan dihadiahkan sekeping CD/ DVD gambar yang mengandungi gambar semasa sesi tersebut. Sesi ini adalah terhad kepada 10 orang peserta sahaja bagi setiap musim.

Syarat dan peraturan
  1. Berwarga Negara Malaysia.
  2. Berumur antara 15-25 tahun, berperwatakan menarik.
  3. Kepada yang berumur bawah 18 tahun sila dapatkan kebenaran ibubapa.
  4. Khidmat persolekan tidak disediakan, jadi peserta haruslah membuat persediaan sendiri.
  5. Lokasi photography adalah pilihan peserta, namun pihak penganjur tidak menyediakan perkhidmatan pengangkutan.
  6. Para peserta haruslah membuat temu janji sebelum sesi bermula.
  7. Sebarang pembatalan hendaklah dimaklumkan pada kadar segera.
  8. Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian.
dreamgurlz
Anda sudah bersedia? Sila tinggalkan komen kepada entry ini atau message ke ShoutBox jika anda ingin turut serta dan sebagainya.

Senarai peserta:
    1. Fatihah (tentative)
    2. Farra (tentative)
    3. Meanz Belle (tentative)

9 comments:

adamLUBA said...

waaahhhhhhh...
best best! gilaaaaaakkk ahh! terbaik laaa bro!

سيتي هدايه said...

waah, kimy..ni cm besh jew.
too bad aku jaoh sgt..
hehoh~

Rizal Yusof @ Mysta' JT said...

Phewittt!!!!
Makin menjadi2 hg Kimy!!!
Nk jadi model bley???
Huhuhuh....

Kimy said...

to adam = tak ada yang terbaik lah. ini baru musim 1 masih dalam percubaan. tak taww lagi camna sambutan nanti. thanks

to hidayah = owhh itu lah siapa suruh tak nak stay kat penang. penang ni menarik taw. orang laki kat penang ni semua handsome-handsome. HEHEHE thanks

to rizal = boleh tak ada salahnya, cuma ada 1 je syarat tambahan untuk kau sorang je. kau kena pakai bikini, amacam? nak join tak? thanks

::ainbutterfly~ said...

ala penang jauh dr cni..hihi

AkuAyie said...

mcm menarik jek..
tp aku tanak masuk..
nk jadik pasukan sorak jek...leyh?
hahaha...

ayie : modelling bukan bidang ku. Rosak gambar.. haha...

Kimy said...

to ain = hehe tak apa lah, kalau ain datang sini, boleh trus contact untuk sesi photography.

to ayie = haha boleh ayie, tapi ko kena pakai skirt pendek. hehehe bukan bidang tapi bila practice boleh jadi gempak lah ayie...

Clara Emily Cancer said...

macam best je =)

[zinnia] [posto] said...

pineng dekat dgn uitm pineng tak? hurm..

really admired in modelling..
photography..
im graphic designer too..

er.. nak.. tapi jauh la..

Post a Comment