2009-04-14

Pembikinan Janji Diana

Language: Malay
suasana
  1. Saya sedang pasangkan reflector pada pokok yang kecil tumbuh merayap di kawasan dinding. Reflector ditugaskan untuk memantulkan flash dari speedlite 430ex ii kepada bahagian kiri model macam hairlight lah jugak tapi kurang efisien.
  2. Diana bersedia untuk beraksi dalam drama ini.
  3. Beg kelengkapan kamera.
  4. kamera di atas tripod dan di pasang speedlite 580ex ii sebagai master dan fill light.
  5. speedlite 430ex ii dijadikan sebagai slave untuk keylight.
spexndiana
Speximent sedang memberikan penerangan pada Diana.

6 comments:

Niza_CrazEE said...

cewah...
ko na jd Yusof Haslam ke?

>.<

Rizal Yusof @ Mysta' JT said...

Phewitttt....
Rumah hantu tu lagi ker kimy???
Hhoohoh...
Stylo siot!!!! =D

AkuAyie said...

woot! Aku tak paham langsung sebenarnya.. tapi awesome!! =D

Kimy said...

to Niza = hahaha tak mau lah, aku x pandai guna idea yang sama dalam setiap siri drama yg macam yusuf haslam buat.

ps:kalau yusuf haslam baca ni jgn lah marah plak muahaha...

to Rizal = ya rumah hantu tu lagi, sbb rumah ni yg paling bagi banyak idea untuk photoshoot. rumah tu memang top byk photographer buat shooting kat sana.

to Ayie = hehe ok lah disebabkan Ayie ni budak baru so aku nak terangkan. Sebenarnya ini adalah tema photoshoot kali ni "janji Diana" nama kenalah over baru bleh dapat sambutan hehehe.

Perkenalkan Diana, ini 1st time dia masuk dalam blog FlickrJunk! actually dia sebenarnya adalah seorang model pengiklanan di sekitar Penang.

meen rahman said...

whoa!
dah beralih arah je?
nk jd film director plak eh?
haha

Kimy said...

to meen = ehh~~ jgn ckap camtu meen, mana ada beralih arah lah, saya tetap seperti kimy yg dulu. kimy yg cantik dan jambu aww~~ hahaha

Post a Comment