2009-08-31

Fake [PROTOTYPE]


Picture above show how my manipulation was done. It took about 7 hour to finish manipulation and 3 hour for photoshoot. Actually I had no idea what should I post for my next entry, so here it is. This is [PROTOTYPE] developed by Activision company and have many console that game can be play. Yes, I play this game by using PC. The graphic is so nice and it can play in free roaming without border in game world. OK, continue the story about manipulation-> I make this activity in hostel so of cause my housemate always disturbing me till finish. I make it twice, once I get disturbed till stress and not save the work, the second seen like make it again “YES make it again”.

Ok let’s talk about the process flow:

This is photoshoot activity during night. Finish in around 3.00 am. The meaning of numbers notation in picture above is:
  1. Mat as a model
  2. White background covered my wall and window.
  3. Umbrella attached with flash
  4. The messy items on table top.

Yes after 3 hour, this is what we done. Actually the angle of view need to strait pointing at background. This is the best picture amount other even though lack of background.

This picture had shown an idea to me to make manipulation for the picture. 2 pictures, the PC DVD jewel case and [PROTOTYPE] wallpaper downloaded from internet.

12 comments:

AkuAyie said...

it's not just the game..
ur edit is also awesome! i was awed.. haha

Munira Kirana said...

peh... speechless la...
mmg chantik..
bakat besar ni..
tahniah!!

.Nora Kacak. said...

ya allahhh kimy!
aku tataw nk cakap pe dah nih
mmg gler2 superb la editing kaw!!
XD

Kimy said...

-entry ini telah di update, (tukar text)-

to ayie = terima kasih. ayie, ko patut try main game ni sebab memang sangat2 gempak. thumb-up untuk game ni.

to cikgu murni = terima kasih. eh tak ada lah, semua orang mampu buat. practice je, nati mesti boleh..

to nora = terima kasih. relax lah, tak ada apa pun sangat dengan picture tu. saje je try belajar editing.

AkuAyie said...

mcm nk gi cari je game ni...
weh, maksud kaw "free roaming without borders" tu macam mana? aku bukan gamer, so aku tak fhm bhse korang...haha

weh...ko buat edit tu dua kali ek? hahaha.. roomate mmg cmtu prangai...semulajadi..ske kaco2.. (^,^)

Kimy said...

to ayie = maksudnya ko boleh main ikut mission atau pn tak. kalau ko tak ambik mission ko boleh ronda2 dalam game tu. game ni jenis 3rd person shooter, dan dia punya world pun macam real world (macam game grand theft auto). so ikut suka hati ko lah nak meronda dalam game tu pastu buat kecoh. hehe ;p

ni dia punya spec:
Minimum System Requirements
-Operating System: Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c
-Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
-Processor: Intel® Core™ 2 Duo 1.86 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4000+ or better
-RAM: 1 GB of RAM for Windows® XP / 2 GB Windows Vista® systems
-Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
-Sound Card: DirectX® 9.0c compliant sound card
-DVD-ROM: 100% Windows® XP/Windows Vista® - compatible 4X DVD-ROM drive or better (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers
-Peripheral: 100% Windows® XP/Windows Vista® - compatible mouse, keyboard and drivers

*Supported Chipsets for Windows® XP and Windows Vista®
All NVIDIA® GeForce™ 7800 GT 256 MB and better chipsets
All ATI Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets

AkuAyie said...

aduiii..sumer dh cukup..
satu je yg paling penting aku terluper...
akunyer cd-rom rosak meh...aku x gi carik lg external nyer..

eh...game ni mcm game lain kn, dia kne ada connection to internet kan?

::ainbutterfly~ said...

wah..memang besh la kimy..nice!

::ainbutterfly~ said...

u still didnt teach me yet.. =(

syiera said...

OMG ur so good at this thing :)
actually i baru kene blaja sume bende nie
and im kind da suck -.-
haha

kimomoto said...

wei sapa yang kcu hang???miroi ka??hahahaha

Kimy said...

to ayie = owh cmtu hehe, ko buat lah image disc kat pc mber ko pastu ko mount kat pc ko guna magic disc/ alcohol/ demond tool, senang x payah beli xternal disc drive. game ni x guna internet connection.

to ain = hehe camna nak ajar ain, lg pun kita kan jauh. klu ajar guna comment je mmg susah. huhuhu

to syira = hehe slow2 blajaar tu, rajin practice mesti boleh...

to kimo = ya mirol, tp dia kira ok lah x kacau aku sangat. yang paling tension aku kat shafiq, dia tu kacau sampai aku pun bengang.

Post a Comment