2009-09-20

Selamat Hari Raya Aidilfitri

language: Malay

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pengikut blog flickrjunk. Maaf zahir batin diucapkan jika ada sebarang kesilapan dalam proses menjadikan sesuatu photo. Dari semua aspek photoshoot bersama anda dan juga post production yang amat mendukacitakan serta terlalu lama untuk disiapkan harap dimaafkan. Semoga Syawal pada hari ini memberi 1000 erti kepada semua.

ps: Terimalah photo yang paling macho dari editor Flickrjunk! (^^")

8 comments:

سيتي هدايه said...

selamat hari raja aidilfitri jugak kimy:)
maaf zahir & batin. weeeee....

Clara Emily Cancer said...

cute lah =)

+tick-tock+ said...

slmat ari raya la manja~ hahaha

t a r o said...

pergh abang kimi nak sign kt bawah pusat, haha selamat hari raya

Munira Kirana said...

selamat ari raye gak =)

Kimy said...

to hidayah = selamat hari raya untuk saudari juga ;p maaf zahir batin (^^)

to clara = hehe thanks (^^) owh really (malu2)

to tick tock = selamat hari raya my dear..

to taro = ish3 cover skit nati diorang taw malu kita dibuatnya. hehe selamat hari raya..

to cikgu murni = selamat hari raya juga ;p

AkuAyie said...

fuiyoo macho giler. haha
samat arie rye. :)

Kimy said...

to ayie = ko baru taw ke yang aku ni macho, hehehe. selamat hari raya..

Post a Comment