2009-07-11

Blogger Issue

I don't really understand why these notices appear to my blogger homepage. I think all contents in my blog are followed TERM AND CONDITION rules. I still was wondering about this notice. Do you have this experience before? Everything is OK? Please share your experience by drop the comment.

7 comments:

Rizal Yusof said...

Pelik gila aku tgk...
Violation???
Mmg x bley blah...
Huhuhuh...

kimomoto said...

blog ko ganas giler kot...aku rasa sbb gmbar terminator tu la haha

AkuAyie said...

ada org jeles ngn ko kot...pastu saje nk flag blog ko... aku dh pnah kne dah... hahaha

Kimy said...

to rizal = yeah memang pun. muka aku yang cute ni dicop sebagai pengganas. huh! kejam sungguh.

to kimo = itu lah pasai. skynet apa ntah lah. x sampai lagi pun zaman terminator. hahaha

to ayie = owh kena ada orang yang flag, patut pun. so ini semua angkara orang lah?

::ainbutterfly~ said...

eh nape jadi cmtu ye..pelik gak..try la tukar2 kt setting kot ade yg silap ke..

::ainbutterfly~ said...

hah ade org flag?boleh ye wat camtu..jahatnye dengki2 kt org..

Kimy said...

to ain = setting dah check, masih guna setting yang dulu tak tukar-tukar pun. sekarang dah tukar kepada password baru je.

to ain = itulah kimy pun baru je tahu benda ni dari ayie. hehe tak apa lah, what comes around it goes around. hahaha

Post a Comment