2009-07-21

Lowepro Inverse 100 AW & Lowepro Slip Lock Pounch FOR SELL

Language: Malay
Kepada sesiapa yang inginkan bag kemera keluaran Lowepro bolehlah menbeli bag khas ini pada harga terendah.

Tentang Lowepro:

Lowepro adalah pengeluar bag kamera ke serata dunia. Bag ini adalah buatan USA dan mempunyai ibu pejabat di United States, Canada, Australia, the UK, Germany dan Switzerland. Lowepro telah mengeluarkan bag untuk peralatan kamera sejak dari tahun 1967 hinggalah sekarang. Ramai diantara jurukamera professional memilih jenama ini atas faktor kualiti dan ia adalah bag yang tahan lasak. Bag ini menjaminkan keselesaan yang optimun kepada para jurugambar walaupun berada di lokasi ekstrem. Klik disini untuk ke website Lowepro.

Gambar Bag.
Klik gambar untuk besarkan.Harga pasaran semasa. Klik nama kedai untuk maklumat lanjut.
Lowepro Inverse 100AW
Shashinki = RM330
Yamiya = RM281
Mitmivec = RM285
YL Camera =RM340
Lowepro Slip Lock Pounch
Kebanyakkan kedai RM150

Maklumat lanjut tentang bag klik disini.

Harga boleh di NEGO-kan kepada pembeli yang serious. COD atau COC boleh dilakukan di sekitar Pulau Pinang (dalam kawasan pulau).

Harga = RM350

Sebab jual: naik taraf kepada bag yang lebih besar. barang kamera semakin banyak. hehehe (^^")
Status: Available, ya masih ada.

3 comments:

AkuAyie said...

huhu...mcm taw jek aku ketiadaan beg utk slr abah aku ni. tp fulus lak xde. haha...

sllu dgr "COD". tp x taw amende. hm.. tp ak teka cash on delivery. betui x? huhu...

kimomoto said...

nak beli flash nk beli lens...
nak beli flash nk beli lens...
nak beli flash nk beli lens...

sory kimy, x de lg rase nk beli beg haha..
nnti tunggu barang aku dah belambak nnti..

aku tgh aim flash nissin Di622 nih grrrr

dan pd mse yang sme gak prime lens 55mm..klu ko ade info just contact aku anytime jek aku beli, duit tgh penuh dalam wallet nih hahah

Alia said...

erk...aku dah dapat result MUET la.. praktis amendenya... haha!!

ko dh amik muet?

Post a Comment